You are here

auto alarmi

Blog

Auto alarmi Vitez predstavljaju najbolji izbor za sve koji žele maksimalnu bezbednost za svoje vozilo. Bilo da je Vaš izbor alarmni sistem,mehanička blokada (zaštita) volana (klin - igla),  dodatna blokada, imobilajzer, promena OBD konektora ili neki drugi sistem zaštite, pozovite nas ili posetite naš servis u Batajnici. Takođe, nudimo kompletnu ugradnju i servis za auto alarme.

Tačno je da 100% sigurna zaštita ne postoji, ali automobil sa lošijom zaštitom uvek je na meti kradljivaca. Prilikom kupovine novog vozila mnogi vlasnici ne razmišljaju o krađi, jer su od prodavca dobili fabrički daljinski upravljač ili su ugradili neku drugu bravu. Međutim, funkcija fabričkog daljinskog upravljača je centralno zaključavanje vrata, ali ne i zaštita od krađe.

Možda mislite da ste bezbedni, ali ako Vaš automobil ne svira, on nije ni siguran. Jer, u tom slučaju lopov će imati dovoljno vremena da primeni različite obijačke alate i otvori svaku bravu. Upravo iz tog razloga, Vitez Batajnica nudi najkvalitetnija rešenja za zaštitu Vašeg automobila i motocikala vodećih svetskih brendova: Cobra, Meta System, Patrol line, Beeper, Vision, Tytan, Mirage, Med, Smart, Falcon i mnogi drugi.

Za maksimalnu bezbednost Vašeg vozila preporučujemo jedan od najpoznatijih alarmnih sistema Cobra auto alarm koji efikasno štiti od krađe i neovlašćenog upada u vozilo. Danas se ovi alarmi fabrički ugrađuju u vozila najvećih evropskih i azijskih proizvođača, ali se mogu i naknadno ugraditi u vozilo. Osim auto alarma, u našoj ponudi nalaze se moto alarmi brenda Patrol line, prepoznatljivog italijanskog kvaliteta, kao i imobilajzer uređaj za višestruku blokadu motora, čime se pruža dodatna zaštita Vašem vozilu.

I kao najnoviji sistem zaštite nešto potpuno NOVO, iz Rusije stiže vrhunski sistem PANDORA alarmni sistem sa integrisanim IMMOBILAJZER-om i potpuno novom naprednom tehnologijom.

Galerija: